Bayraklı Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://aliosmankonakcikml.meb.k12.tr
Adres : 75.Yıl Mahallesi 1620/39 Sok. No 15 Bayraklı İzmir
VİZYON : Evrensel ve milli değerlere sahip,duyarlı, özgüvenli, ulusal ve uluslararası düzeyde bilgiyi kullanabilen, düşünen, yorumlayan, üreten, girişimci elemanları yetiştirmek.
MİSYON : 1739 SAYILI Milli Eğitim Temel Kanunu´nda ifadesini bulan Türk milli eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri, Kalkınma Planları, hükümet Programları, Şura Kararları ve Avrupa Birliği kriterleri ve programlarında belirlenen hedefler doğrultusunda lise ve yaygın eğitim düzeyinde mesleki ve teknik eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştirerek genç kız ve kadınlar öncelikli olmak üzere, genç ve yetişkinlere bölgesel, ulusal ve evrensel düzeyde istihdama yönelik mesleki ve teknik eğitim vermek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 7:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun önünden 502 Cengizhan-Halkapınar / 662 Cengizhan-Kemer otobüsleri ve Alpaslan-Yeni Garaj dolmuşu geçmektedir.
Yerleşim Yeri : 75.Yıl Mahallesi 1620/39 Sok. No: 15 Bayraklı İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 10, Bayraklı Merkeze 1,7 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :