Okulumuz Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Four Points by Sheraton Oteli arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde; Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Aşçılık dalı öğrencilerimiz Four Points by Sheraton Otelinin mutfağında Executive Chefi Hüseyin SÜEL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Uğur COŞKUN gözetiminde hünerlerini sergilediler. 11-E sınıfı öğrencilerimiz Toprak AKGÜL, Arda DERELİ, Kübra TULAN, Hüseyin Cab GÜRBOĞA, Medine ÖZDEŞ, Fatma ORUÇ, Ceren Elif DÖNMEZ, Muhammet ATEŞ kendilerinin hazırladıkları yemekleri Bayraklı Kaymakamımız Sn. İbrahim Süha KARABORAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şuayip Üner ve diğer protokol üyelerine sunma imkanı buldular. Organizasyon sırasında Okulumuz MESEM'den sorumlu müdür yardımcısı Onur ÇAKAR otel çalışanlarının Kalfalık/Ustalık Belgelerinin başvuru süreci hakkında bilgilendirme yaptı. Protokol kapsamında organizasyona ev sahipliği yapan Four Points by Sheraton Otel Müdürü Bülent SÜZER ve Okul Müdürümüz Gülçin ÇOLAKOĞLU'NA teşekkür ederiz.
Beğen |
4 kişi beğendi